IML-Innovations & Solutions

IML-Innovations & Solutions on sitoutunut kehittämään ratkaisuja ja diagnostiikkatyökaluja, tehostamaan LVI ja rakennusalan ammattilaisten joka päiväistä toimintaa.

Nämä työkalut auttavat tunnistamaan mahdolliset ongelmakohdat ja tehostamaan prosessiasi.

Tarjoamme markkinoiden parhaimpia ilmanvaihdon tarkastustyökaluja. Tuotevalikoimamme sisältää edistyneitä ajettavia kameroita ja valvontatyökaluja, jotka on suunniteltu tarjoamaan kattavia ja yksityiskohtaisia tarkastuksia ilmanvaihtojärjestelmistä. Nämä työkalut ovat välttämättömiä ammattilaisille, jotka haluavat tehdä perusteellisia arviointeja ja huoltotöitä.

Huippuluokan radio-ohjattavat ajettavat kamerat mahdollistavat ilmanvaihtokanavien ja -järjestelmien yksityiskohtaiset tarkastukset, varmistaen, että jokainen järjestelmän osa voidaan tarkastaa perusteellisesti.

Nämä kamerat ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat korkearesoluutioista kuvamateriaalia, mikä helpottaa mahdollisten ongelmien tunnistamista ja korjaamista.

Valvontatyökalumme on suunniteltu seuraamaan ilmanvaihtojärjestelmien suorituskykyä jatkuvasti. Nämä työkalut tarjoavat arvokkaita näkemyksiä järjestelmän toiminnasta, auttaen ehkäisemään ongelmia ennen kuin niistä tulee suuria ongelmia. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä optimaalisen sisäilman laadun ja järjestelmän tehokkuuden ylläpitämiseksi.

IML-Innovations & Solutions on omistautunut tarjoamaan edistyneimpiä ja luotettavimpia työkaluja ilmanvaihdon tarkastukseen ja diagnostiikkaan. Sitoutumisemme innovointiin varmistaa, että asiakkaillamme on käytössään paras mahdollinen teknologia, joka mahdollistaa korkeimpien standardien ylläpitämisen ilmanvaihtojärjestelmien suorituskyvyssä. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja siitä, kuinka ne voivat hyödyttää toimintaasi.

Uutta! Esittelyssä Ductwalker 3000 – radio-ohjattava tarkastustyökalu ilmanvaihdon ja alapohjien tehokkaaseen tarkastukseen.

Ductwalker 3000 on langaton, ajettava kamera, joka mahdollistaa esimerkiksi nopean ja tarkan ilmanvaihtokanavien ja alapohjien tarkastuksen.

Tämän innovaation avulla:

✅ Näet vaikeasti saavutettavat alueet helposti ja reaaliajassa

✅ Tehostat tarkastuksia ja säästät aikaa

✅ Vähennät manuaalisen tarkastuksen tarvetta vaikeissa tiloissa

Ductwalker 3000 sopii täydellisesti kaikkien ilmanvaihtojärjestelmien ja rakenteiden tarkistukseen. Käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja työkalulla pääset käsiksi hankaliin paikkoihin luotettavasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten Ductwalker 3000 voi parantaa tarkastusprosessejasi!

🚀 **Uutta! Esittelyssä DucTBuSter 3000M – langaton, akuilla toimiva drone ilmanvaihtokanavien puhdistukseen.**

DucTBuSter 3000M on suunniteltu tehokkaaseen ja vaivattomaan ilmanvaihtokanavien puhdistukseen. Tämä innovatiivinen drone:

✅ Toimii langattomasti ja sen käyttöaika yhdellä latauksella on jopa 3-4 tuntia  

✅ Akun voi helposti vaihtaa, jolloin työtä voi jatkaa keskeytyksettä  

✅ Saatavilla kolmessa eri koossa: M, L ja XL, jotta voit valita sopivimman mallin eri kanavien puhdistukseen

DucTBuSter 3000M on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat puhdistaa ilmanvaihtokanavat nopeasti ja tehokkaasti – ilman suuria keskeytyksiä tai monimutkaisia laitteistoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten DucTBuSter 3000M voi tehostaa ilmanvaihtokanavien puhdistusprosessia!

#teknologia #ilmanvaihto #puhdistus #innovaatio #rakennusala #DucTBuSter3000M

 

 

Remotair

Tee ilmanvaihdostasi puhtaampi ja tehokkaampi RemotAir-teknologialla

Ilmanvaihtojärjestelmän puhtaus on avainasemassa energiatehokkuuden ja terveellisen sisäilman varmistamisessa.

RemotAir tarjoaa innovatiivisen ratkaisun ilmanvaihtokanavien puhtauden ja suorituskyvyn jatkuvaan valvontaan.

Miksi valita RemotAir?

✅ Reaaliaikainen valvonta: Seuraa ilmanvaihtokanaviesi puhtautta kehittyneiden kameroiden avulla. Saat hälytykset heti, kun puhdistus on tarpeen.

✅ Energiatehokkuus: Puhdas ilmanvaihtojärjestelmä kuluttaa vähemmän energiaa ja pidentää laitteiston käyttöikää, mikä tuo merkittäviä säästöjä sekä rahassa että ympäristön kuormituksessa.

✅ Helppo huoltaminen: RemotAir tekee huoltotarpeiden ennakoimisesta helppoa, jolloin vältytään yllättäviltä laitteistovioilta ja varmistetaan, että ilmastointijärjestelmäsi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Turvaa sisäilmasi laadukkuus Remotairilla.

Huono sisäilma voi vaikuttaa terveyteen ja työtehoon,  RemotAirin avulla varmistat, että  hengität puhdasta ilmaa joka päivä.

ImL Innovations and Solutions
fiFI